logo songteksten.net

Floortje Dessing is nog lang niet uitgereisd

(Novum) - Floortje Dessing heeft nog heel veel reisbestemmingen te ontdekken. De 40-jarige presentatrice bezocht al menig land voor haar reisprogramma's, maar ze ziet nog genoeg mogelijkheden in de toekomst.

"Als ik op de kaart kijk zie ik zo tachtig dingen waar ik nog niet geweest ben", vertelt Dessing in Metro. "Kijk nou eens hoeveel landen er alleen al in Afrika zijn. Maar het is ook mijn reisgen. Ik ben nu net 40, maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu."

Het reizen is volgens Floortje geen verslaving. "Het is de verwondering over alles wat er op deze aarde rondloopt en culturen die zich hebben ontwikkeld. Dat vind ik fantastisch. Ik wil voelen dat ik leef, ik wil niet in hetzelfde ritme iedere dag hetzelfde doen. Ik wil avonturen beleven."

Dessing hoopt nog heel lang reisprogramma's te kunnen maken. "Ik denk wel ieder jaar weer: ik hoop maar dat het lukt", vertelt ze. "Want je moet wel ieder jaar je programma verkopen. Als dit stopt, dan ga ik schrijven of achter de camera werken. Maar reizen, dat zal blijven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren