logo songteksten.net

Bart Chabot gelooft niet in leven na de dood

(Novum) - Bart Chabot denkt niet dat er leven is na de dood. De 56-jarige schrijver kreeg onlangs te horen dat hij een goedaardige hersentumor heeft en dat zette hem aan het denken. "Er zijn opeens een hoop onzekerheden in mijn leven gekomen", zegt Chabot. Toch houdt de schrijver goede hoop.

Chabot heeft een hersentumor die behandeld moet worden. De schrijver twijfelt nog tussen twee behandelingen, die beide nadelen met zich meebrengen. "Het speelt toch door je hoofd: Bart voor de operatie en straks Bart na de operatie. Hoe ziet die eruit?", vraagt Chabot zich af in het AD.

"Ik ben niet bang voor de dood. Het is een zwart gat. Ik geloof niet dat er hierna nog wat is", zegt Chabot. "Als dat zo was, hadden mijn dode vrienden Herman Brood en Martin Bril wel een teken gegeven. Maar ze hebben niet gezwaaid."

Toch heeft Chabot er vertrouwen in dat alles goedkomt. "Ergens denk ik: dit loopt met een een sisser af. Ik sta op de rand van de vulkaan, maar ik val er niet in. Ik klauter aan de goede kant naar beneden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren