logo songteksten.net

Brad Pitt meest sexy man ter wereld

Brad Pitt wordt wereldwijd gezien als de meest sexy man. Angelina Jolie is voor velen de aantrekkelijkste vrouw. Dat blijkt uit een jaarlijks terugkerend onderzoek naar seks van condoomfabrikant Du
rex.

De sexy Pitt is wereldwijd door meer dan een op de vijf mensen (21 procent) verkozen als meest aantrekkelijke mannelijke beroemdheid. Vooral in Thailand en Israƫl gaven veel mensen de voorkeur aan de ster uit 'Troy'. Johnny Depp werd in het onderzoek een goede tweede. George Clooney en David Beckham delen de derde plaats.

Actrice Angelina Jolie, tevens ambassadrice van Unicef, is met achttien procent van de stemmen de meest sexy vrouwelijke beroemdheid. Opvallend is dat de ster uit Tomb Raider populairder is bij vrouwen dan bij mannen. De vrouwelijke wereldbevolking geeft haar 24 procent van de stemmen tegenover zeventien procent bij de mannen.

De meest sexy Nederlandse beroemdheid is dit jaar acteur Daan Schuurmans, met twaalf procent van de stemmen. Winston Gerschtanowitz bezet op de lijst de tweede plaats. Van de vrouwelijke BN'ers wordt Katja Schuurman gezien als het meest sexy (zeventien procent). Ook Bridget Maasland scoort hoog met tien procent van de stemmen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren