Weduwe sms't Patrick Swayze nog

Door Novum, donderdag 9 september 2010 16:47, bron: Novum

(Novum) - De weduwe van Patrick Swayze heeft het er maar moeilijk mee dat haar man niet meer onder de levenden is. Lisa Niemi bestookt de acteur nog steeds met sms'jes. Swayze stierf bijna een jaar geleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

"Ik schrijf gewoon wat ik altijd schreef: ik hou van je. En daarna huil ik een beetje van binnen", doet Lisa uit de doeken in het Amerikaanse People. De weduwe vertelt dat ze altijd sms't naar Swayze's nummer voordat ze een vliegtuig instapt.

"De berichtjes komen niet terug. Dus of ze komen daarboven aan, of een wildvreemde denkt: hé, er houdt iemand van me", gaat Niemi verder. "Ik vind het hoe dan ook een win-winsituatie."

De 54-jarige Lisa voelt de aanwezigheid van haar echtgenoot nog steeds en leert naar eigen zeggen langzaam omgaan met het 'verschrikkelijke' verlies. "Hij wilde dat het goed met mij zou gaan, dat weet ik. En ik ben nu ook sterker. Het feit dat ik een aantal goede dagen heb gehad, geeft me de hoop dat ik er nog meer kan hebben."

Dinsdag is het precies een jaar geleden dat Patrick Swayze de strijd tegen kanker verloor. De acteur stierf op 57-jarige leeftijd. Hij speelde onder meer in de films Ghost en Dirty Dancing.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten