logo songteksten.net

'Lindsay Lohan onderhandelt met Oprah Winfrey'

(Novum) - Lindsay Lohan maakt binnenkort mogelijk haar opwachting in de Oprah Winfrey Show. De 24-jarige actrice zou in onderhandeling zijn met de producenten van het programma. Lohan gaf nog niet eerder een interview na haar gevangenisstraf deze zomer.

Lohan gaf haar laatste interview aan het tijdschrift Vanity Fair vlak voordat ze aan haar celstraf begon. De actrice werd veroordeeld tot negentig dagen cel, omdat ze zich niet aan de regels van haar proeftijd voor rijden onder invloed hield. Lohan werd wegens overbevolking van de vrouwenbajes na dertien dagen vrijgelaten en volgt nu diverse gedragstherapieën.

Het team van Winfrey zou het initiatief hebben genomen voor een interview met Lohan. De actrice en de programmamakers zouden momenteel onderhandelen over de invulling van Lohans bezoek aan de talkshowkoningin. "Het gaat de goede kant op", zegt een bron tegen Radar Online.

Maandag begint het 25e en laatste seizoen van de Oprah Winfrey Show in de Verenigde Staten. Winfrey gaat achter de schermen aan de slag bij The Oprah Winfrey Network, dat op 1 januari wordt gelanceerd, en krijgt een nieuw avondprogramma. De laatste Oprah Winfrey Show wordt in Amerika op 9 september 2011 uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren