logo songteksten.net

Marilyn Manson poseert zonder make-up

(Novum) - Marilyn Manson heeft zijn ware gezicht getoond. De excentrieke zanger, die normaal gesproken met een dikke laag make-up door het leven gaat, heeft zichzelf gefotografeerd terwijl hij verkleed is als Kenny Powers, een personage uit de komische serie Eastbound & Down.

Manson is groot fan van de serie, zegt regisseur Adam Bhala Lough tegen Interview Magazine. De 41-jarige rocker werkt momenteel met Lough samen aan een horrorfilm. "Altijd als ik Marilyn zie, oefent hij harop stukjes dialogen uit de serie", zegt Lough. De zanger verkleedt zich wel vaker als hoofdpersonage Kenny. "Hij loopt gewoon zo rond en neemt mensen op straat in de maling. Als een ober hem een fijne dag toewenst, antwoordt hij: 'dat bepaal ik zelf wel', dat soort dingen."

Ook muzikant Jack White schijnt groot fan van de serie te zijn en niet te kunnen wachten tot het tweede seizoen begint. Eastbound & Down handelt over een uitgerangeerde honkbal-ster. Het tweede seizoen van de HBO-serie, die geproduceerd wordt door acteur Will Ferrell, gaat in de Verenigde Staten eind september van start. In Nederland wordt de serie uitgezonden door Comedy Central.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren