logo songteksten.net

Editors direct naar eerste plek in albumlijst

(Novum) - De Editors heeft de eerste positie van de Album Top 100 veroverd. The Weight of Your Love, waarop de nieuwe bandleden Justin Lockey en Elliott Williams hun debuut maken, komt in de eerste week binnen op de koppositie.

Het is de eerste keer dat de Britse rockband de nummer 1-positie van de Nederlandse albumlijst te pakken heeft. Onder meer de single A Ton of Love is van de cd afkomstig. Editors treedt maandag op in een uitverkochte Gashouder in Amsterdam.

Rein Mercha staat in zijn eerste week met de cd Vol Passie en Emotie op de tweede plek. De zanger werd een maand geleden nog tweede in de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen, waarin werd gezocht naar een nieuwe volkszanger. Jason Bouman ging er uiteindelijk met de winst vandoor. De derde plek is deze week voor Emeli Sandé, die met de plaat Our Version of Events vijf plaatsen stijgt.

In de Single Top 100 is de top drie niet veranderd, Avicii staat net als vorige week met Wake Me Up bovenaan. Blurred Lines van Robin Thicke en Pharrell Williams staat wederom op de tweede plek en Maaike Ouboter sluit net als een week eerder de top drie met Dat Ik Je Mis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren