logo songteksten.net

Operazingende Martin wint Holland's Got Talent

(Novum) - Martin is winnaar geworden van Holland's Got Talent. De stemmende kijkers vonden de operazingende bakker de beste act van de avond. Hij won een workshop in de Verenigde Staten. In de talentenjacht krijgen diverse acts de kans om hun kunsten te vertonen. Zo nam Martin het op tegen een pianiste, een burlesque paaldanseres en drie jonge breakdansers.

Holland's Got Talent leverde tot nu toe het slangenmeisje Daniƫlle Bubberman en zangeresje Tessa Kersten als winnaars op. De show, die werd gepresenteerd door Robert ten Brink, werd dit jaar voor het eerst uitgezonden door RTL. Eerder zond SBS 6 het programma uit.

De jury werd dit jaar gevormd door Gordon, Patricia Paay en de Amerikaanse choreograaf Dan Karaty. Gordon presenteerde tijdens de finale zijn nieuwe groep Los Angeles, The Voices. De vijf heren zongen hun debuutsingle.

De Britse tegenhanger van de talentenjacht leverde al sterren van wereldformaat op. Susan Boyle werd tweede in 2009, maar maakte met I Dreamed A Dream het wereldwijd best verkochte album van het jaar 2009. Operazanger Paul Potts maakte al twee succesvolle albums.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren