logo songteksten.net

Taylor Swift zingt liedje over Kanye West

(Novum/AP) - Taylor Swift heeft een liedje geschreven over het voorval tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards van vorig jaar. De zangeres is van plan haar nieuwe nummer tijdens de uitreiking van dit jaar ten gehore te brengen.

Swift kreeg vorig jaar de prijs uitgereikt maar moest rapper Kanye West dulden die op dat moment het podium besteeg en haar bedankwoord afbrak. Volgens West had Beyonce de prijs moeten krijgen. De rapper bood later meerdere malen zijn excuses aan voor het moment. Onlangs vertelde hij grote negatieve gevolgen te hebben ondervonden. Zo zou hij medewerkers hebben 'verloren' en ging een optreden met Lady Gaga niet door. President Barack Obama noemde hem een 'jackass'.

West liet weten dat ook hij een liedje over het voorval had geschreven en graag zou willen dat Swift het nummer zou voordragen. De rapper zei dat hij anders zelf het liedje zou zingen. De 20-jarige Swift staat bekend om haar persoonlijke teksten. Het nummer staat op haar nieuwe album Speak Now, dat in oktober verschijnt.

Taylor Swift en Kanye West treden zondag allebei op tijdens de MTV Video Music Awards in Los Angeles. Beide artiesten zijn genomineerd voor een prijs.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren