logo songteksten.net

Baby Kate gesprek van de dag in St Mary's

(Novum) - De nog ongeboren baby van prins William en zijn vrouw Kate is in het Londense St Mary's Hospital, waar de hertogin moet bevallen, het favoriete gespreksonderwerp van de medewerkers. "In elke theepauze vraag ik rond of de baby al is geboren", zegt Lyza Marie Felicia tegen het Amerikaanse blad People. "Het is het gesprek van de dag, al een week lang."

"We weten dat het een koninklijke baby wordt, dus het is heel belangrijk", vervolgt Felicia, die als assistent radiologie in de Lindo Wing werkt. In die privévleugel, waar wijlen prinses Diana beviel van haar kinderen William en Harry, moet het kind van Kate en William ter wereld komen.

Volgens Felicia gelden strenge veiligheidsmaatregelen op haar afdeling. "We moeten ons aanmelden met onze naam als we binnenkomen en afmelden als we weggaan."

Mohamed Bjell, die patiënten transporteert naar de Lindo Wing, heeft samen met collega's weddenschappen afgesloten over het geslacht en de naam van de baby. "Ik heb twintig pond ingelegd, maar sommigen hebben wel duizenden ponden ingezet." Volgens Bjell doen ziekenhuismedewerkers extra hun best voor Kate en William. "Ze hebben de vloeren op en buiten de afdeling schoongeboend en de boel opnieuw geschilderd."

Of Kate, die een dezer dagen is uitgerekend, een jongen of een meisje krijgt is niet bekendgemaakt. De buitenwereld wordt van de aankomende bevalling op de hoogte gebracht zodra ze in het ziekenhuis ligt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren