logo songteksten.net

Bridget en Johnny vluchten voor fotografen

(Novum) - Bridget Maasland en Johnny de Mol worden, sinds bekend is dat ze elkaar meer dan interessant vinden, maar weinig met rust gelaten. Fotografen houden de wacht voor het huis van Maasland, in de hoop een glimp van de vermeende relatie vast te kunnen leggen.

Afgelopen weekeinde probeerden de twee veronderstelde tortelduifjes samen het huis van Maasland in Amsterdam Oud-Zuid te verlaten, maar de aanwezigheid van de fotografen zorgde voor een ander een plan. Bridget dook weer naar binnen om later alleen de deur achter zich dicht te trekken, schrijft De Telegraaf met bijbehorende foto's. Ook De Mol vertrok even later in zijn eentje.

Volgens de krant is het mogelijk dat de twee niet openlijk voor hun relatie uitkomen omdat Bridgets nieuwe programma Hoe vind ik een vent? nog moet beginnen. De 35-jarige Maasland en de 31-jarige De Mol reisden afgelopen zomer samen af naar Suriname voor de opnames van het programma Waar Is De Mol? In het Zuid-Amerikaanse land zou de vonk tussen de twee zijn overgeslagen. Later werden de presentatoren samen op Ibiza gespot.

Maasland en De Mol laten niet veel los over de vermeende relatie. De Mol vertelde eerder wel al meerdere afspraakjes met Maasland erop te hebben zitten, en zelfs gezoend te hebben.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren