logo songteksten.net

Taylor Swift sluit vrede met Kanye West

(Novum) - Taylor Swift heeft geen wraakgevoelens tegenover Kanye West. Tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards sloot ze zondag zelfs vrede met de zanger, door haar lied Innocent ten gehore te brengen.

"Iedereen heeft wel eens iets verknald. Ik hoop dat je onthoudt dat vandaag nooit te laat is om opnieuw te beginnen", zong de 20-jarige. Hoewel Swift erom bekendstaat dat ze 'tegenstanders' hard aanpakt met haar liedjes, toonde ze opvallend veel medeleven met de rapper.

De zangeres won vorig jaar een prijs, maar moest toekijken hoe West haar bedankwoord op onbeschofte wijze verstoorde. Hij vond dat Beyoncé had moeten winnen. Hoewel West nadien meerdere malen zijn excuses aanbood, heeft zijn carrière volgens hem erg geleden onder het incident.

Swifts liedje begon met een videomontage die refereerde aan het voorval van vorig jaar. Daarna ging ze verder met '32 en nog steeds aan het opgroeien, wat je gedaan hebt is niet wie je bent'. Het nummer verschijnt op haar nieuwe album Speak Now, dat in oktober uitkomt.

Het publiek trakteerde Kanye West voorafgaand aan zijn optreden op een luid boegeroep. Hij bracht een sarcastische ode aan zijn carrière, waarin hij benadrukte dat zijn afstotelijke gedrag zijn loopbaan meerdere malen in de weg heeft gestaan. "Laten we toasten op 'scumbags'".

Zowel Taylor Swift als Kanye West was genomineerd voor een Video Music Award maar beiden vielen niet in de prijzen. Lady Gaga sleepte acht prijzen in de wacht maar moest toch toezien hoe Swift en West alle aandacht opeisten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren