logo songteksten.net

Berget Lewis met nieuwe album naar de kerk

(Novum) - Berget Lewis duikt met haar nieuwe materiaal de kerk in. In september en oktober geeft de zangeres in drie kerken een voorproefje van haar nieuwe album, maakte haar management dinsdag bekend.

Lewis, die vorige week een platencontract tekende bij V2 Records, komt eind van het jaar met haar tweede album. Voordien speelt ze de nieuwe liedjes al in de Rotterdamse Arminiuskerk, de Der Aa-kerk in Groningen en de Amsterdamse Posthoornkerk. Kaartjes voor de shows, die op 27 en 28 september en 6 oktober plaatsvinden, zijn vanaf dinsdag te koop.

Berget Lewis schreef en componeerde alle nummers voor haar nieuwe plaat zelf. De liedjes zijn in Londen opgenomen door Andreas Olsson, die eerder samenwerkte met artiesten als James Morrison en Jason Mraz. De producer is lovend over Bergets materiaal en omschrijft het als 'sensationeel' en 'ongelofelijk krachtig'.

Lewis' eerste album Finally verscheen zes jaar geleden. Vorig jaar was de 41-jarige zangeres als Maria te zien in het muziekspektakel The Passion. Ook was ze vorig jaar te zien in De Beste Zangers van Nederland, naar aanleiding waarvan ze een cover van Zwart Wit van de Frank Boeijen Groep uitbracht. Lewis toert begin volgend jaar, na het verschijnen van haar nieuwe plaat, langs de Nederlandse clubs.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren