logo songteksten.net

Caro Emerald kan succes nauwelijks geloven

(Novum) - De Nederlandse Caro Emerald is druk bezig met Europa te veroveren. De 29-jarige zangeres kan haar succes nog maar moeilijk bevatten. Haar vriend is af en toe iets minder enthousiast, omdat Caro zo vaak van huis is.

Emerald staat momenteel hoog in de hitlijsten in Italiƫ en Macedoniƫ. Ook Groot-Brittanniƫ heeft het muzikale talent van de Hollandse opgemerkt. "Af en toe krijg ik wel vlinders van het idee dat het allemaal zo goed gaat. Dat is natuurlijk onvoorstelbaar", zegt Caro in RTL Boulevard.

Zelfs in de Verenigde Staten wordt de muziek van Emerald opgepikt. "Perez Hilton heeft mij al een paar keer geblogd. Dat is natuurlijk fantastisch", vindt de zangeres. "Verder begreep ik dat Murdoch uit The A-Team nu radio maakt en mijn muziek heeft gedraaid."

Door haar wereldwijde succes is de zangeres veel onderweg. "Mijn vriend vindt het niet zo heel leuk dat ik continu weg ben, maar hij is natuurlijk wel heel trots. Ik ben niet zo'n huismus, maar ik vind het wel heel fijn dat ik af en toe thuis ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren