logo songteksten.net

Bastiaan van Schaik raakt 23 kilo kwijt

(Novum) - Bastiaan van Schaik is de afgelopen tijd flink afgevallen. De stylist van de sterren zegt 23 kilo kwijt te zijn.

Van Schaik kreeg ongeveer een jaar geleden een loopband te leen. "Met een personal trainer erbij. Gratis", zegt de 41-jarige stylist tegen De Telegraaf. "Daarvan heb ik er in mijn leven al heel wat versleten. De meesten waren tijdens de training chicks aan het uitchecken." Maar de Kroatische trainer die Van Schaik kreeg uitgeleend bleek anders. "Hij heeft mij maar twee keer thuis hoeven ophalen omdat ik niet was verschenen."

Van Schaik houdt zijn gewicht momenteel op peil door te boksen. "Gelukkig heb ik uiteindelijk de klik gemaakt die nodig is om te gaan sporten. Wat nu heel relaxed is, is dat kleding heel gemakkelijk zit", vertel Van Schaik verder. "Al ben ik begonnen vanwege mijn slechte conditie." Stoppen met roken is dan ook de volgende stap die de stylist wil zetten.

Naast de 23 kilo raakte Van Schaik onlangs ook zijn galblaas kwijt. De stylist had al maanden last van pijnaanvallen, die door galstenen bleken te worden veroorzaakt. Nadat Van Schaik onlangs liet weten onder het mes te moeten, plaatste hij niet veel later een foto van de verwijderde galstenen op Twitter. "Ik wilde niet dat mensen dachten dat ik een liposuctie had gehad. Ik lag voor iets serieus in het ziekenhuis."

Bastiaan van Schaik is sinds maandag te zien als jurylid in het programma Benelux Next Topmodel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren