logo songteksten.net

Australië betaalt tripje van publiek Oprah

(Novum) - Australië heeft bijna twee miljoen euro betaald om het programma van Oprah Winfrey voor een weekje naar het land te halen. Oprah verraste maandag tijdens haar programma het aanwezige publiek met de mededeling dat iedereen was uitgenodigd in december 'Down Under' te gaan.

De trip lag al een jaar in de planning, Winfrey ontving van de Australische overheid 2,5 miljoen Australische dollar, zo'n 1,8 miljoen euro, meldt het Franse persbureau AFP. Volgens minister van Toerisme Martin Ferguson zorgt de actie voor positieve belangstelling en zullen er veel meer toeristen naar Australië komen. Het programma van Oprah Winfrey, dat dit jaar zijn 25e en laatste seizoen beleeft, wordt in 145 landen uitgezonden.

"We gaan zeilen in Sydney, wijnproeven in het Australische wijnland en winkelen tot we erbij neervallen in trendy Melbourne", beloofde Oprah haar publiek van driehonderd man sterk. Acteur John Travolta, die zijn vliegbrevet heeft, vliegt de meute naar Australië. Oprah Winfrey begint op 1 januari haar eigen televisiezender, het Oprah Winfrey Network.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren