logo songteksten.net

Johnny Depp wil niet lang meer acteren

(Novum) - Johnny Depp heeft niet de behoefte nog lang door te gaan met acteren. "Ik stop niet meteen, maar dat ligt niet ver in de toekomst", zegt de Hollywoodster in een interview met de Britse omroep BBC.

"Als je per jaar meer geschreven dialogen uitspreekt dan eigen woorden, besef je dat dit misschien een gek beroep is", zegt Depp over zijn acteurschap. "Zijn er rustiger dingen die ik zou kunnen doen?", vraagt hij zichzelf af. "Ja, dat zou ik niet erg vinden."

De carrière van de 50-jarige acteur, die vaak excentrieke personages speelt in dure filmprojecten, dreigt in het slop te raken. Zijn nieuwe film The Lone Ranger, waarin hij een indiaan speelt, is geflopt en de twee voorgaande films, Dark Shadows en The Rum Diary, leverden ook weinig op.

Depp kan zijn acteercarrière voorlopig nog niet aan de wilgen hangen. Hij tekende onlangs voor de komedie Mortdecai en de sprookjesfilm Into the Woods. Daarnaast heeft hij nog twee immense vervolgfilms op de planning. Naast het vijfde deel van Pirates of the Caribbean heeft Depp zich ook verbonden aan Alice in Wonderland 2.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren