logo songteksten.net

Vanessa Hudgens in horrorkomedie Kitchen Sink

(Novum) - Vanessa Hudgens is in gesprek voor een hoofdrol in Kitchen Sink. De 24-jarige actrice is in beeld voor een rol van populaire tienermeid die haar dorp moet beschermen tegen een leger aan buitenaardse wezens. De dorpsbewoners roepen ook de hulp in van vampiers en zombies, schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

Komiek Denis Leary heeft zich ook onlangs bij de cast gevoegd. Hij speelt een van de rijkste bewoners, die echter weinig op heeft met zijn minder bedeelde dorpsgenoten.

De regie is in handen van Robbie Pickering, bekend van zijn komische drama Natural Selection. Het scenario werd in 2010 al geschreven door Oren Uziel, die onlangs door Sony werd ingehuurd om Men in Black 4 en 22 Jump Street te schrijven.

Hudgens brak door tijdens haar werk voor Disney Channel en met de High School Musical-films, toen ze nog een relatie had met tienerhunk Zac Efron. Ze timmert al enkele jaren aardig aan de weg als actrice in serieuzere kost en was eerder dit jaar te zien in Spring Breakers en The Frozen Ground.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren