logo songteksten.net

Beste songwriter Michael Prins weer in top hitlijst

(Novum) - Michael Prins keert na het winnen van De Beste Singer-songwriter van Nederland terug in de top van de Single Top 100. De zanger komt met zijn liedje Close to You deze week opnieuw binnen op de vijfde positie van de hitlijst. Eerder kwam het liedje niet hoger dan de zevende plek.

Prins zong Close to You al eens in een eerdere uitzending van het programma van Giel Beelen. Het nummer kwam op 1 juni binnen op de zevende plek en zakte na een maand weg uit de hitlijst. De singer-songwriter pakte maandag de titel, waarbij hij onder anderen Maaike Ouboter achter zich liet. Zij scoorde met haar auditienummer Dat Ik Je Mis een nummer 1-hit scoorde.

De Single Top 100 wordt voor de zesde week op rij aangevoerd door Avicii met de zomerhit Wake Me Up. De Belgische singer-songwriter Stromae stijgt van de vierde naar de tweede plek met Papaoutai. Bakermat moet een plek inleveren en staat derde met Vandaag.

De koppositie van de Album Top 100 is net als vorige week voor The Rolling Stones. De band kwam vorige week met Hyde Park Live binnen op nummer 1. Het is het veertiende album van The Stones dat de Album Top 100 aanvoert.

Ook de tweede plek is onveranderd in de albumlijst: Caro Emerald met The Shocking Miss Emerald. Emeli Sandé stijgt een plek en sluit de top drie met Our Version of Events.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren