logo songteksten.net

Kamphuis en Römer in 'Zwartboek'

Seth Kamphuis en Thijs Römer hebben een rol in Paul Verhoevens 'Zwartboek' bemachtigd. Dit heeft producent Fu Works donderdag bekendgemaakt. MTV-vj Kamphuis maakt hiermee zijn Nederlandse filmdebuu
t. Römer was al te zien in de film 'Cool!', van Theo van Gogh. De oorlogsthriller is het eerste Nederlandse filmproject van Verhoeven sinds hij in 1985 vertrok naar Hollywood.

Producent San Fu Maltha wil met deze bekendmaking nog even onderstrepen dat er niets met zijn film aan de hand is, zoals donderdag in de pers werd gesuggereerd. "We zijn gewoon even de boel opnieuw aan het bekijken. Bij zo'n groot project als dit is dat heel gebruikelijk." Over het budget zei Maltha verder dat de film inmiddels meer dan de geraamde negen miljoen euro gaat kosten. "Ik wilde ook nog even zeggen dat niemand van de cast en crew is weggelopen. Iedereen weet waar hij of zij aan toe is", voegde Maltha toe.

Eerder was al bekend geworden dat de voornaamste rollen in de film zijn weggelegd voor Carice van Houten, Halina Reijn, Gijs Scholten van Aschat en Dolf de Vries. De twee Duitse acteurs Sebastian Koch en Waldemar Kobus werken ook aan de film mee. Het is de bedoeling dat dit jaar nog met de opnames wordt begonnen, zodat de film volgend jaar herfst uitkomt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren