logo songteksten.net

Renate Verbaan heeft geen haast met huwelijk

(Novum) - Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz zijn niet van plan binnenkort naar het altaar te rennen. "Het enige wat vaststaat, is dat we gaan trouwen. Maar hoe, waar en wanneer, dat is allemaal nog steeds onduidelijk", doet Verbaan uit de doeken in Grazia. "Die bruiloft is voor ons gewoon een leuk extraatje."

"We zijn al zo lang samen, weten dat we elkaar leuk vinden en dat we samen oud willen worden", licht de 30-jarige presentatrice toe. Winston ging in mei vorig jaar op zijn knieƫn voor Renate, die hun twee kinderen een veel grotere verbintenis vindt. "Je zegt toch tegen elkaar: wij willen samen deze mannetjes opvoeden, grootbrengen en gelukkig maken. Dat huwelijk is leuk, maar het is meer de kers op de taart."

Verbaan is dan ook nog helemaal niet bezig met een trouwjurk. Wel heeft ze samen met Winston een aantal trouwlocaties bezocht, maar een datum voor de bruiloft is er nog niet. Een ding weet ze zeker, het wordt geen groot, driedaags feest. "Maar je moet je ook weer niet voorstellen dat het een middagje wordt met een simpele receptie. Natuurlijk wordt het een groot feest met onze familie en vrienden."

Renate en de 33-jarige Winston waren van plan deze zomer in het huwelijksbootje te stappen, maar stelden hun trouwplannen uit vanwege Renates tweede zwangerschap. Zoontje Benjamin werd eind juli geboren. "Ik zal niet zeggen dat de omschakeling van een naar twee kinderen geruisloos is gegaan, want ik heb nu twee schema's om rekening mee te houden", vertelt de presentatrice over het moederschap.

Winston vertelde onlangs aan Novum Nieuws dat hij niet van plan is minder te gaan werken nu er twee kereltjes door huize Gerschtanowitz scharrelen. "Hij is er weliswaar niet om de kinderen naar bed te brengen, maar is overdag vaak thuis", vertelt Renate. "Hij heeft altijd de ochtenddienst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren