logo songteksten.net

Sylvie maakt zich niet druk om Britse roddelpers

(Novum) - Sylvie van der Vaart maakt zich niet druk om de Britse roddelpers. De voetbalvrouw is met haar gezin naar Londen vertrokken, nu Rafael voor de club Tottenham Hotspur speelt. "Ik blijf mijn Hollandse nuchtere ik", schrijft Sylvie over de tabloids. "Het valt allemaal vast wel mee, ik ben immers geen Engelse."

"Ik had nog geen voet op Engelse bodem gezet en meteen schreven de Britse tabloids al over mij", schrijft de 32-jarige voetbalvrouw in haar column voor Grazia. "Leuk hoor, maar ze hadden me nog niet eens gezien! Wat me vooral opviel, is dat ze allemaal foto's van me publiceren met lang haar. Ik ben benieuwd hoe de pers reageert als ze me zien met een korte coupe. Volgens mij weten ze het niet eens."

Sylvie, Rafael en hun 4-jarig zoontje Damián hebben inmiddels hun eerste stappen op Britse bodem gezet. "We hebben in Londen private schools bezocht voor Damián en zijn op huizenjacht geweest. De eerste tijd zullen we nog in een hotel leven." Sylvie biecht op dat haar gezin niet voorbereid is op de Engelse paparazzi. "Het zal ongetwijfeld anders zijn, maar het is nou eenmaal een onderdeel van ons bestaan. Ik probeer er zo relaxed mogelijk in te zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren