logo songteksten.net

Dewi Pechler voelt zich heldin na Playboyshoot

(Novum) - Dewi Pechler vond het erg spannend om uit de kleren te gaan voor Playboy. "Ik vond het psychisch ook best heftig", biecht de 27-jarige zangeres op in Grazia. Na afloop van de fotosessie voelde Dewi zich een heldin. "Ik heb het gewoon gedaan en het is ook nog eens mooi geworden."

Dewi maakte zich zorgen over haar in haar ogen kleine borsten. "Dat maakte niet uit volgens de fotografe; dat maakte het minder porno en meer kunst." De zangeres had moeite met de pikante poses. "Ik vond het confronterend om mijn kruis te laten zien. Ik kreeg instructies over mijn schaamhaar. Ik moest het laten groeien in een driehoekje, dus niet kaal en geen streepje. Dat was wel even raar, want ik ben zelf helemaal niet van de bush bush."

De naaktkiekjes van Dewi zouden begin dit jaar te zien zijn, maar nadat de foto's uitlekten besloot Playboy de publicatie te staken. "Gelukkig zijn ze daarop teruggekomen en sta ik alsnog in het septembernummer", vertelt Dewi, die haar Playboycover vorige week presenteerde.

De 27-jarige kreeg na de mislukte publicatie vijftig procent van het afgesproken bedrag. "Dat vind ik heel redelijk. Maar het is wel fijn dat ik nu ook de andere helft krijg." Dewi benadrukt dat de pikante fotoshoot hard werken was. "Ik heb twee dagen in mijn nakie gestaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren