logo songteksten.net

Paparazzi achtervolgen Austin Green nu wél

(Novum) - Brian Austin Green wordt tegenwoordig regelmatig achternagezeten door paparazzi, hoewel dat vroeger heel anders was. "Toen ik in Beverly Hills 90210 speelde, moesten foto's nog met de hand ontwikkeld en verkocht worden", zegt hij in een interview met het Amerikaanse mannenblad Details. "Maar de tijden zijn veranderd."

De vergrote media-aandacht voor de acteur wordt niet in de laatste plaats veroorzaakt door zijn samenzijn met actrice en sekssymbool Megan Fox. De 24-jarige actrice werd vooral bekend na haar rol in Transformers. Sinds juni is het paar getrouwd.

Toen hij in 90210 speelde, verscheen hij geregeld bij autoshows en in winkelcentra, maar daar hield het zo'n beetje mee op. "Maar laatst was ik boodschappen aan het doen met Megan en werden we achtervolgd door een jongen die ons filmde met zijn mobiele telefoon. Er is niets wat je dan kunt doen, want alles wordt meteen breed uitgemeten in de pers."

De 37-jarige Austin Green is niet erg te spreken over de remake van 90210. "Destijds liep de serie omdat de wereld geen toegang had tot de levensstijl van de personages. Internet was nog onderontwikkeld. Nu, met websites als TMZ en personen als Paris Hilton, is er niks interessants meer aan Beverly Hills."

De acteur is dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van Desperate Housewives. Hij speelt daarin de rol van een gespierde aannemer. "Dat was een hele nieuwe ervaring voor me. Ik moest een keer zonder shirt spelen. Ik heb toen denk ik wel vierhonderd push-ups gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren