logo songteksten.net

Kristen Stewart niet arrogant maar verlegen

(Novum) - Kristen Stewart krijgt vaak naar haar hoofd geslingerd dat ze arrogant is, maar volgens de 20-jarige actrice uit de Twilight-saga is het echter verlegenheid. "Mensen vinden me vaak afstandelijk en denken dat ik niet met ze wil praten", zegt Stewart in een interview met de Britse krant The Daily Telegraph.

"Maar wat voor keuze heb ik? Ik ben wie ik ben. Ik wil acteren, maar praat gewoon niet graag over mezelf." De jonge ster begon al vroeg met acteren en ging op haar 13e van school. "Ik kon niet omgaan met kinderen van mijn eigen leeftijd. Ze waren gemeen en snapten niet waar ik mee bezig was."

In 2002 speelde Stewart de dochter van Jodie Foster in de film Panic Room en in 2007 had ze een bijrol in het door Sean Penn geregisseerde Into the Wild. Haar grote doorbraak kwam met de rol van Bella Swan in Twilight. Over haar relatie met tegenspeler Robert Pattinson wil ze niet veel kwijt. "Het maakt niet uit hoe vaak ik iemand gesproken heb. Ik wil daar gewoon niet over praten."

Een van de moeilijke dingen aan beroemd zijn vindt Stewart dat iedereen een mening over je heeft. "Ik kan nooit 'gewoon' iemand zijn als ik een nieuw persoon ontmoet. Diegene heeft altijd een beeld van me en daar ben ik me van bewust. Het verandert mijn gedrag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren