logo songteksten.net

Normaal treedt op zonder Bennie Jolink

(Novum) - De ziekenhuisopname van Bennie Jolink is voor Normaal geen reden om optredens af te zeggen. De band treedt zaterdag gewoon op tijdens een festival in Schijndel. De overige bandleden nemen de zangpartijen van Jolink voor hun rekening.

De 64-jarige Jolink werd maandag opgenomen in een ziekenhuis in verband met zijn astma. "Wat de reden is dat het nu zo erg opspeelt, bij met name intensieve inspanning, wordt deze dagen onderzocht", laat zijn management weten. "Goede bijkomstigheid van de opname is dat Ben op dit moment de rust krijgt die hij eigenlijk nodig heeft."

De band besloot in overleg met de organisatie het optreden van zaterdag niet af te blazen, maar een nieuwe invulling te geven. "De band wil de fans niet teleurstellen en de jongens zullen er een spetterende Normaal-show van maken, zoals het publiek dat van Normaal gewend is. Laat je verrassen."

De band heeft het optreden dat vrijdag in Hardenberg zou plaatsvinden wel geannuleerd. De shows op 24 en 26 september gaan vooralsnog gewoon door.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren