logo songteksten.net

GTST-actrices verkiezen carrière boven kinderen

(Novum) - Marly van der Velden en Gigi Ravelli geven hun carrière voorlopig voorrang. De Goede Tijden, Slechte Tijden-actrices genieten met volle teugen van hun werk en denken nog niet aan gezinsuitbreiding. Van der Velden wil wel kinderen voor haar dertigste, Ravelli is nog niet uit over haar kinderwens.

"Mijn vriend is al wat ouder, dus ik denk wel dat ik eerder dan 30 jaar kinderen krijg. Ik wil wel eerst trouwen. Dus ik moet opschieten", lacht Marly voor de camera van Novum Nieuws. De actrice richt zich voorlopig op haar acteerwerk. "Ik ben nog maar 22, dus ik kan nu nog even van mijn carrière genieten."

Gigi weet nog niet of ze kinderen wil. "Over een paar jaar ben ik alweer 30, dan moet ik echt een beetje volwassen worden", zegt de 28-jarige actrice. "Ik voel absoluut nog niet de drang voor kinderen." Ze gaaat het 'heel lang' uitstellen, en ziet er misschien wel helemaal van af. "Dat weet ik nog niet."

"Ik vind het gewoon leuk om aan mijn carrière te werken en heel veel te leren", zegt Ravelli, die sinds een paar maanden een relatie heeft met makelaar Rik. "Ik hoef niet te trouwen voor m'n dertigste. Ik doe het lekker rustig aan. Ik vind m'n carrière het allerbelangrijkst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren