logo songteksten.net

Lady Gaga laat ijdelheid varen voor nieuw album

(Novum) - Lady Gaga laat voor haar nieuwe album Artpop pruiken en extravagante kleren achterwege. "Je moet aan de mensen laten zien dat je dat allemaal niet nodig hebt om briljant te zijn", vertelt de zangeres aan de Britse krant The Guardian.

De 27-jarige Lady Gaga vond dat haar uiterlijk te veel afleidde van haar muziek. "Ik wist dat als ik wilde groeien en mezelf wilde vernieuwen, ik iets zou moeten doen wat bijna onmogelijk voor me was", zegt de zangeres over haar nieuwe en meer natuurlijke look.

"Ik wil dat mensen weten dat dit het meisje is dat normaal verstopt zit achter alle outfits", gaat Gaga verder. "En dat ze dat onthouden, ook tijdens de rest van mijn carrière." Artpop, het derde studioalbum van het popicoon, komt in november uit. De eerste single, Applause, verscheen vorige maand.

Hoewel eerdere singles van Lady Gaga meteen op de eerste plaats in de hitlijsten binnenkwamen, gebeurde dat niet bij Applause. De zangeres heeft daar geen moeite mee. "Als je een paar nummer 1-hits in je carrière hebt gehad dan heb je jezelf al wel bewezen, ik voel de drang niet meer om mezelf te bewijzen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren