logo songteksten.net

Voice of Holland best bekeken programma

(Novum) - Het nieuwe talentenjachtprogramma The Voice of Holland was vrijdagavond het best bekeken programma van de Nederlandse televisie. Met bijna 1,7 miljoen kijkers eindigde het ruimschoots boven de concurrentie, Popstars, en het Acht Uur Journaal.

"The Voice of Holland is met veel energie gemaakt en dat is te zien, het spat van het scherm", zegt Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4. "Het is een format van eigen bodem met internationale allure."

De eerste plaats in de kijkcijfer top 25 is volgens Galjaard het bewijs dat het Nederlandse publiek toe was aan iets nieuws. "We hebben de komende weken nog vele verrassingen in The Voice of Holland."

De talentenjacht wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, en heeft het inmiddels bekende format waarin vier coaches hun 'sterren' begeleiden en proberen de finale in te loodsen. Nieuw aan het programma is dat elke kandidaat eerst een 'blinde auditie' doet, waarbij de vier coaches alleen de stem te horen krijgen. Zo wordt de eerste selectie alleen gedaan op basis van de zang, en niet op uiterlijk of andere podiumkwaliteiten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren