logo songteksten.net

Yvonne Keeley neemt benefietsingle op

(Novum) - Yvonne Keeley pakt de muzikale draad weer op. De jongere zus van Patricia Paay gaat haar oude hit If I Had Words opnieuw uitbrengen als benefietsingle. De 58-jarige zangeres riep daarvoor de hulp van haar zus en een hele groep andere bekende Nederlanders in.

Keeley scoorde in 1977 samen met zanger Scott Fitzgerald een grote hit met If I Had Words. Op 2 oktober zingt het duo het nummer nog één keer op het Grand Gala. De zoon van Fitzgerald neemt de productie op zich. "Kay produceerde eerder al platen van Britney Spears en Miley Cyrus. Hij opperde om het kinderkoor te vervangen door bekende Nederlanders", vertelt Keeley in De Telegraaf.

"Naast ons zijn Gordon en Los Angeles, The Voices, Brigitte Nijman, Antje Monteiro, Bonnie St. Claire, Re-Play, Jody Bernal, Thomas Berge, Danny Froger en natuurlijk mijn zus op de single te horen", vertelt Keeley. De opbrengst gaat naar Stichting Kika, die zich inzet voor kinderen met kanker. "En nu maar hopen dat hij veel wordt verkocht of gedownload."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren