Timberlake, Macklemore & Ryan Lewis favoriet EMA

Door Novum, dinsdag 17 september 2013 12:44, bron: Novum

(Novum) - Justin Timberlake en Macklemore & Ryan Lewis zijn de grootste kanshebbers op een MTV EMA Award. De zanger en het duo zijn dinsdag ieder vijf keer genomineerd voor de Europese prijzen van de muziekzender.

Timberlake maakt onder meer kans op de titel beste mannelijke artiest, beste Amerikaanse act en beste video voor zijn clip bij de hit Mirrors. Rapper Macklemore en producer Ryan Lewis dingen onder meer mee in de categorie├źn beste nieuwkomers en beste nummer voor Thrift Shop.


Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus en Robin Thicke volgen met ieder vier nominaties. Onder anderen Taylor Swift, Bruno Mars, Daft Punk en One Direction sleepten er ieder drie in de wacht. Afrojack maakt kans op twee MTV EMA Awards. De dj is genomineerd in de categorie beste Nederlandse act en beste electronic artiest. Hij pakte even veel nominaties als onder meer Rihanna, Katy Perry, Eminem en Jay Z.


Afrojack neemt het in de strijd om de titel beste Nederlandse act op tegen Armin van Buuren, Nicky Romero, Nielson en Kensington. De Nederlanders ontvangen de internationale sterren op 10 november in 'hun' land. Dan worden prijzen uitgereikt in de Amsterdamse Ziggo Dome. Fans kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren