logo songteksten.net

Katie Melua op kerstplaat Nick & Simon

(Novum) - Nick & Simon hebben Katie Melua weten te strikken voor hun kerstplaat. De Volendammers namen voor het album Christmas with Nick & Simon afzonderlijk van elkaar een duet op. Nick dook in de studio met Katie, Simon nam een nummer op met Sandra van Nieuwland. Dat maakte het duo dinsdag bekend.

Nick en Katie namen de kerstklassieker Baby It's Cold Outside opnieuw op. Simon en Sandra, die vorig jaar doorbrak met haar deelname aan The Voice of Holland, maakten samen het nummer Christmas in Our Hearts.

Melua en Van Nieuwland zijn niet de enige zangeressen die te horen zijn op het speciale album van Nick & Simon. Ook de Belgische zangeres Barbara Dex zingt een deuntje mee, zij is met Simon te horen op het duet Christmas in our Hearts.

Het kerstalbum van Nick & Simon, dat op 11 oktober in de winkels ligt, bevat een nieuw Nederlandstalig lied, Vrolijk Kerstfeest. Nick verklapte vorige maand al dat Christmas with Nick & Simon verder voornamelijk Engelstalig is. De zanger schreef in een column iedereen te willen verrassen met het album.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren