logo songteksten.net

Beste Singer-songwriter Michael Prins doet clubtoer

(Novum) - Michael Prins trekt dit najaar langs de Nederlandse clubs. De winnaar van het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland start zijn clubtoer eind oktober in woonplaats Haarlem met een feestje ter gelegenheid van zijn albumrelease. Dat maakte zijn agentschap donderdag bekend.

Prins' debuutalbum Rivertown Fairytales verschijnt op 25 oktober. Twee dagen voordat de plaat in de winkels ligt trapt Prins zijn toer af. "Mijn debuutalbum is mijn levenswerk", vertelt de 27-jarige zanger in een verklaring. "Sommige liedjes zijn al tien jaar geleden ontstaan, al spelend aan de waterkant bij het huisje van mijn ouders."

Prins, die in juli werd gekroond tot ´s lands beste singer-songwriter, is dolblij dat hij met zijn nummers door het land mag. "Ik ben ongelofelijk trots dat ik mijn eerste eigen clubtoer mag doen met deze liedjes die mij zo dierbaar zijn. Dat enthousiasme wil ik graag overbrengen tijdens deze clubtour."

Na Haarlem doet Prins Nijmegen, Hengelo, Utrecht en Eindhoven aan. De singer-songwriter sluit zijn eerste tournee in december af met een show in Bitterzoet in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren