logo songteksten.net

Voorwaardelijke celstraf voor Paris Hilton

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft maandag een voorwaardelijke celstraf van een jaar opgelegd gekregen. Een rechter legde de 29-jarige hotelerfgename de straf op, omdat ze in augustus gearresteerd werd nadat er een zakje cocaïne uit haar handtas viel.

Naast de voorwaardelijk straf moet Hilton een boete van tweeduizend dollar betalen en een taakstraf van tweehonderd uur volbrengen. Ze moet tevens een anti-drugscursus volgen.

Hilton werd op 26 augustus in Las Vegas, in het bijzijn van haar vriend, van de weg gehaald omdat er volgens een politieagent een rookwolk van marihuana uit hun auto kwam. Tijdens een verhoor op straat viel er een zakje cocaïne uit de handtas van de socialite. Hierop werden de twee gearresteerd.

In eerste instantie ontkende Hilton dat de cocaïne en tas en van haar waren. Maandag bekende ze echter schuldig te zijn aan drugsbezit en het tegenwerken van een politieagent. Ze deed dat om zo een gevangenisstraf te ontlopen. Als ze binnen een jaar tijd opnieuw in aanraking komt met de politie, moet ze een jaar de cel in.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren