logo songteksten.net

Sanne Kraaijkamp wil verzoening met Musical Awards

(Novum) - Sanne Kraaijkamp wil het graag bijleggen met de Stichting Musical Awards. De dochter van wijlen John Kraaijkamp schreef twee jaar geleden een boze blog over het prijzenfestijn omdat ze vond dat er geen noemenswaardig eerbetoon was voor haar vader, die twee maanden ervoor was overleden.

"Ik was nogal fel van toon in die blog en ik kan me voorstellen dat de Stichting Muscial Awards na die tijd geen fan meer was van mij", zegt Sanne vrijdag in De Telegraaf. "Maar, los van het feit dat ik nog steeds achter de kern van mijn betoog sta, had ik het niet zo heftig moeten opschrijven. Ik zat ook gewoon nog midden in de emotie van het verlies van mijn vader."

Sanne hoopt op een telefoontje van Patricia Kok, directeur van de stichting. "Het moet worden uitgepraat. Ook dat van de naamgeving." De Musical Awards, die na een jaar afwezigheid vanwege onenigheid over de opzet weer worden uitgereikt in november, dragen niet meer de naam van John Kraaijkamp. "Papa was daar zo trots op." Wel is er nog een losse prijs die is vernoemd naar de acteur, de John Kraaijkamp Musical Award.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren