logo songteksten.net

Grote artiesten vieren verjaardag Vredespaleis

(Novum) - Tal van internationale artiesten vieren zaterdag het honderdjarig bestaan van het Vredespaleis. Onder anderen zangeres Natasha Bedingfield en acteur Jude Law, die het concert aan elkaar praat, zijn in Den Haag. De organisatie verwacht 2500 tot drieduizend bezoekers.

Het Peace One Day Celebration concert vindt plaats in de tuin van het Vredespaleis. "Een unieke locatie", vindt de organisatie. "Alleen vanwege de schitterende plek is het al de moeite waard om te komen." Naast Bedingfield treden onder anderen de Britse band The Feeling en zangeres Jahméne Douglas op. Ook de Haagse band Kane en dj Paul van Dyk zijn van de partij.

Om eventueel slecht weer maakt de non-profitorganisatie Peace One Day zich geen zorgen. "Het moet doorgaan", aldus een woordvoerder. "Maar het wordt goed weer." In Den Haag blijft het volgens weeronline.nl zaterdag droog en wordt het zo'n achttien graden.

Na maanden plannen heeft de organisatie zin in het vredesconcert. "Wij zijn heel blij met de artiesten en kijken ernaar uit onze gasten te ontvangen." Het concert, dat toepasselijk plaatsvindt op de Dag van de Vrede, is over de hele wereld via internet te volgen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren