logo songteksten.net

Natasha Bedingfield maalt minder om kritiek

(Novum) - Het heeft lang geduurd voor Natasha Bedingfield vertrouwen had in zichzelf. Haar muziek hielp haar een eind op weg, vertelt de 31-jarige zangeres voor de camera van Novum Nieuws. "Ik heb nu een dikkere huid."

De Britse Natasha, bekend van nummers als These Words en Unwritten, staat tegenwoordig een stuk steviger in haar schoenen dan aan het begin van haar carrière. "Toen ik jonger was, was ik veel verlegener. Ik heb geleerd om me minder aan te trekken van wat mensen over me zeggen."

Negativiteit werkt volgens Bedingfield verlammend. "Je moet leren om dingen los te laten, anders werkt de negativiteit tegen je en kun je niks meer. Je moet niet proberen om anderen tevreden te stellen, maar juist om mensen lief te hebben, dingen te ontdekken en dapper te zijn."

De blondine, die in 2011 haar laatste album uitbracht, legt momenteel de laatste hand aan een nieuwe plaat. Wanneer die uitkomt is nog niet bekend. "Ik ben nu bezig in de studio. Ik denk dat het mijn beste album wordt tot nu toe."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren