logo songteksten.net

Trouwklokken voor Kings of Leon-zanger

(Novum) - De bandleden van Kings of Leon rennen achter elkaar naar het altaar. Drummer Nathan Followill stapte in november in het huwelijksbootje en zijn broer, zanger Caleb Followill, is de volgende. Caleb ging onlangs op zijn knieƫn voor zijn vriendin, bevestigt een woordvoerder van de band aan het Amerikaanse blad People.

Wanneer Caleb zijn vriendin Lily Aldridge ten huwelijk vroeg, is niet bekend. De tortelduifjes hebben nog geen trouwdatum. Aldridge komt de fans van de Kings of Leon mogelijk bekend voor, ze was te zien in de clip van de wereldhit Use Somebody.

Kings of Leon bestaat naast Caleb en Nathan uit Jared en Matthew. De vier heren zijn familie van elkaar: Caleb, Nathan en Jared zijn broers, Matthew is hun neef. King of Leon werd tien jaar geleden gevormd en brak in 2008 door met het nummer Sex On Fire.

De band heeft de Amerikaanse tournee net afgerond en begint in november aan een Europese concertreeks. Het nieuwe album van de band, Come Around Sundown, ligt op 19 oktober in de winkels.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren