logo songteksten.net

Paris Hilton hoeft geen papier te prikken

(Novum) - Paris Hilton hoeft tijdens haar taakstraf hoogstwaarschijnlijk geen vieze klusjes op te knappen. De hotelerfgename werd maandag veroordeeld tot tweehonderd uur taakstraf voor cocaïnebezit. Hilton moet zich waarschijnlijk inzetten voor haar medemens.

"De kans dat ze zich in een overall moet hullen is nihil", vertelt een advocaat aan entertainmentzender E! "We praten bijvoorbeeld over een voedselbank of een weeshuis, zoiets." De straf hoeft niet per se in Las Vegas te worden volbracht, waar Hilton werd gearresteerd.

Volgens de advocaat van Hilton zal zijn cliënt haar huidige liefdadigheidswerk voortzetten. Of Hilton nu extra uren gaat maken is niet bekend. De 29-jarige blondine zette zich in het verleden onder meer in voor zieke kinderen en uitgezonden soldaten en hun families.

Voordat Paris aan haar taakstraf begint, reist ze af naar Azië. Daar gaat Hilton haar kledinglijn promoten. De reis was al gepland voor haar arrestatie vorige maand en Paris wilde haar fans niet teleurstellen. Als ze terugkeert, begint ze aan haar werkstraf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren