logo songteksten.net

Paris Hilton mag Japan niet in

(Novum/AP) - Paris Hilton is tegengehouden op de grens van Japan. De 29-jarige hotelerfgename kwam haar kledinglijn promoten in het land, maar daar staken autoriteiten een stokje voor. Hilton werd geweigerd, omdat ze maandag in de Verenigde Staten schuld bekende aan cocaïnebezit.

"Paris was contractueel gebonden aan deze zakentrip en wilde haar zakenpartners en fans niet teleurstellen", liet een woordvoerder van Hilton weten. "Ze stond erop haar contract na te leven en haar verantwoordelijkheden na te komen, maar dit valt buiten haar macht. Ze is erg teleurgesteld over de gebeurtenis van vanavond."

Hilton werd urenlang ondervraagd door de Japanse autoriteiten. De immigratiedienst mag mensen die elders zijn veroordeeld voor een drugsdelict de toegang tot het land ontzeggen. Paris verblijft momenteel in een hotel vlakbij het vliegveld, zodat de procedure woensdagochtend kan worden hervat.

Het is nog onbekend of Paris de rest van haar promotietoer door Azië kan voortzetten. Ze zou onder meer Indonesië en Maleisië aandoen. Hilton werd vorige maand gearresteerd wegens drugsbezit. Ze kreeg maandag tweehonderd uur taakstraf, een boete van tweeduizend dollar en een voorwaardelijke celstraf van een jaar opgelegd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren