logo songteksten.net

Kinderen Voor Kinderen op één in albumlijst

(Novum) - Het nieuwe album van Kinderen Voor Kinderen is nieuw binnengekomen op de eerste plek van de Album Top 100. Het is voor het eerst dat een plaat van Kinderen Voor Kinderen op de hoogste plaats van de hitlijst staat in de eerste week. Voorganger Hallo Wereld behaalde weliswaar de nummer 1-positie, maar deed daar zes weken over.

Ook de Jeugd van Tegenwoordig komt nieuw binnen in de top drie. Met hun plaat Ja, Natúúrlijk blijven ze Jannes voor, die afzakt van de eerste naar de derde plek met Wij Vieren het Leven. Ook Justin Timberlake en Agnes Obel staan vanuit het niets in de hoogste regionen van de lijst. Timberlakes The 20/20 Experience 2 of 2 staat vierde en Obels Aventine sluit de top vijf af.

In de lijst met beste singles staat Gordon nog steeds bovenaan met Kom Eens Dichterbij. Daarnaast bezet de zanger sinds deze week ook de derde plek met het nummer Liefde Overwint Alles, dat vorige week nog de vijftiende positie innam. DVBBS & Borgeous staan net als een week geleden tweede met het dancenummer Tsunami.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren