logo songteksten.net

Verliefde stalker Madonna twee keer opgepakt

(Novum) - Madonna heeft weer eens last van een stalker. Een gepensioneerde brandweerman is afgelopen vier dagen tweemaal gearresteerd voor het stalken van de popster. De 59-jarige Robert Linhart zegt verliefd te zijn op zijn idool.

De stalker werd gearresteerd toen hij met zijn auto voor het appartement van Madonna in New York stond geparkeerd. "Madonna, ik heb je nodig. Zeg me: ja of nee", stond op een bord op het dak van zijn auto te lezen. "Als je ja zegt, gaat mijn droom in vervulling. Als je nee zegt, zal ik weggaan."

Linhart werd vier dagen eerder ook al opgepakt voor stalking. "We dachten dat hij dakloos was, maar toen zagen we dat hij een auto had", vertelt een beveiliger van Madonna's appartementencomplex aan entertainmentwebsite Radar Online.

De man zit momenteel vast. Hij wordt beschuldigd van verstoring van de openbare orde, het aanbrengen van graffiti en verzet tegen zijn arrestatie. In 1996 werd stalker Robert Hoskins tot tien jaar cel veroordeeld omdat hij Madonna met geweld had gedreigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren