Kenny Rogers verheugd over nieuw duet met Parton

Door Novum, vrijdag 11 oktober 2013 21:33, bron: Novum

(Novum/AP) - Kenny Rogers vindt het een genot om met Dolly Parton te werken. Dertig jaar na hun hit Islands in the Stream hebben de twee opnieuw een duet opgenomen. Het nummer, You Can't Make Old Friends, staat op Rogers' nieuwe cd.

"We zijn goede vrienden, dat zijn we altijd geweest", zegt de 75-jarige Rogers over de 67-jarige Parton. Velen dachten vroeger dat de twee een verhouding hadden, maar volgens de zanger was dat niet zo. "We flirtten wel heel veel", legt hij uit. "Ik kan het niet goed uitleggen, maar bij flirten komt meer 'elektriciteit' kijken dan bij passie. Zij is er beter in dan wie dan ook, en ik geniet ervan. Het is heerlijk om met haar in dezelfde ruimte te zijn."


Rogers' nieuwe album kwam afgelopen week uit. Eind deze maand krijgt hij daarnaast een plekje in de Country Music Hall of Fame. "Het gaat heel goed met me", aldus de zanger. "Ik ben zestien jaar getrouwd en al 21 jaar samen met mijn vrouw. Ik heb twee zoons van 9 die fantastisch zijn en ik kan mijn droom nog een beetje najagen. Wat wil je nog meer?"
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren