logo songteksten.net

Robbie Williams lanceert eerste single swingalbum

(Novum) - Robbie Williams heeft de eerste single van zijn nieuwe swingalbum onthuld. Go Gentle, dat op maandag 11 november verschijnt, staat sinds vrijdag op Youtube.

Williams komt later dit jaar met zijn tweede swingplaat, Swings Both Ways. Het album verschijnt een week na Go Gentle, op maandag 18 november. Twaalf jaar geleden kwam Williams ook al eens met een swingalbum. Swing When You're Winning leverde de zanger hits als Somethin' Stupid op.

Robbie onthulde vrijdag niet alleen de eerste single van Swings Both Ways. Op Youtube dook ook een voorproefje van de hele plaat op. "Het is gelukt. Luister naar negentig seconden van elke track op Swings Both Ways", twitterde de 39-jarige Williams over de teaser.

Daaruit blijkt dat Williams een paar bekende nummers in een nieuw jasje heeft gestoken. Zo nam hij met Olly Murs een nieuwe versie van I Wanna Be Like You, bekend uit de Disney-film Jungle Book, op en voorzag hij zijn hit Love Supreme van een swingsausje. Naast Murs zijn ook Michael Bublé, Lily Allen en Kelly Clarkson op Williams nieuwe plaat te horen. De titeltrack is een duet met Rufus Wainwright.

Williams is volgende week in Nederland. De popster is te zien in een extra uitzending van College Tour. De opnamen vinden donderdag plaats in de Amsterdamse poptempel Paradiso, vrijdag wordt College Tour uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren