logo songteksten.net

Laura Jansen mee op toer Armin van Buuren

(Novum) - Armin van Buuren wordt tijdens zijn wereldtournee vergezeld door Laura Jansen. "Zij is er de hele toer bij", zei de dj donderdag tijdens een persconferentie. Ook de zanger Trevor Guthrie, die te horen is op Armins nummer This Is What it Feels Like, staat met hem op het podium.

Van Buuren wilde niet verklappen wie hem nog meer vergezelt tijdens zijn tournee. Wel vertelde de dj dat het de 'meest persoonlijke show wordt die hij ooit heeft gedaan'. "Ik heb gedroomd over dit optreden. Het wordt het grootste dat ik ooit heb gedaan."

De dj wil met zijn optredens meer de theaterkant op. "Ik wil de liveacts en dingen die op het podium gebeuren beter gaan brengen", legt Van Buuren uit voor de camera van Novum Nieuws. Armin heeft een theaterregisseur gevraagd hem te helpen met de show. Dit betekent niet dat het een theateroptreden wordt. "De basis blijft een danceshow."

Armin van Buuren doet met zijn wereldtournee, Armin Only - Intense, landen als de Verenigde Staten, India, Rusland en Canada aan. De 36-jarige dj trapt de toer volgende maand af in Amsterdam. Van Buuren staat op 15 en 16 november in de Ziggo Dome.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren