logo songteksten.net

Norah Jones en Green Day-zanger maken Everly-album

(Novum) - Norah Jones werkt samen met Billie Joe Armstrong aan een album. De plaat van de zangeres en Green Day-zanger heet Foreverly en verschijnt op 25 november, schrijft het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard.

Het album bestaat uit covers van nummers van het album Songs Our Daddy Taught Us van The Everly Brothers. De plaat, die in 1958 uitkwam, bestaat uit covers van klassieke folknummers. Op Foreverly staan dezelfde twaalf nummers als op Songs Our Daddy Taught Us, maar in andere volgorde.

Armstrong is groot fan van The Everly Brothers en werd verliefd op de plaat toen hij die een paar jaar geleden voor het eerst hoorde. "Ik luisterde er elke dag naar en vond het een goed idee om het zelf uit te brengen met een zangeres", vertelt de zanger. "Ik dacht aan Norah omdat ze alles kan zingen."

Jones was meteen enthousiast toen Armstrong haar benaderde. "Billie Joes enthousiasme en zijn open houding tegenover de muziek werkte erg aanstekend", legt ze uit. "Hij stond open voor suggesties en daardoor was het heel leuk om samen te ontdekken wat muzikaal goed voelde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren