logo songteksten.net

Woef Side Story grootste kanshebber Musical Awards

(Novum) - Woef Side Story maakt volgende maand de meeste kans om een prijs in de wacht te slepen bij de Musical Awards. De productie van het Ro Theater over verliefde en ruziënde honden is negen keer genomineerd, waaronder voor beste kleine musical en voor beste vrouwelijke en beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical (Elise Schaap en Alex Klaasen).

Een nominatie minder dan Woef Side Story heeft de musical Hij Gelooft In Mij. De musical over André Hazes is genomineerd voor de titel beste grote musical. Ook hier zijn de twee hoofdrolspelers, Chantal Janzen en Martijn Fischer, genomineerd voor hun rol. Andere musicals die veel kans maken op een prijs zijn Shrek de Musical, Sister Act en Aspects of Love, met vijf nominaties elk.

Een jury onder voorzitterschap van Cornald Maas bepaalde de nominaties en gaat zich nu buigen over de uiteindelijke winnaars. Die worden 25 november bekendgemaakt in de Theaterhangaar in Katwijk.

Vorig jaar werden de prijzen niet uitgereikt wegens onenigheid over de opzet. "Het is leuk dat alle neuzen van de producenten en de stichting nu dezelfde kant op staan", zei bestuurslid Albert Verlinde eerder in RTL Boulevard.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren