logo songteksten.net

Marco Borsato scoort negentiende nummer 1-hit

(Novum) - Marco Borsato heeft zijn negentiende nummer 1-hit te pakken. De zanger komt deze week binnen op de eerste plek in de Single Top 100 met Muziek, de eerste single van zijn nieuwe album Duizend Spiegels.

"Muziek maakt iets in mensen los. Soms zet het je in beweging, helpt het je ontladen, vaak biedt het troost of steun. Ik ben blij dat dit niet alleen bij mij, maar bij heel veel mensen gebeurt", laat hij weten in een persverklaring. Duizend Spiegels is Borsato's eerste album in drie jaar tijd. De plaat verschijnt op 22 november.

Borsato stoot Pharrell Williams met Happy naar plek drie in de Single Top 100. De top drie wordt gecompleteerd door Tsunami van DVBBS & Borgeous.

Een opvallende notering is Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet op plek twaalf. Het 31 jaar oude nummer van Henk Westbroek en Henk Temming is terug in de hitlijst na een oproep van dj Patrick Kicken. Hij vroeg mensen het liedje te downloaden als steunbetuiging aan Zwarte Piet, die onder vuur ligt.

In de Album Top 100 komt Jan Smit met zijn Unplugged - De Rockfield Sessies binnen op nummer drie. Katy Perry's nieuwste cd Prism moet genoegen nemen met een plekje lager.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren