logo songteksten.net

Lindsay Lohan alweer op vrije voeten

(Novum/AP) - Lindsay Lohan heeft de gevangenis alweer verlaten. De 24-jarige actrice werd vrijdag achter de tralies gezet, maar werd 's avonds na het betalen van een borgsom op vrije voeten gesteld.

Een rechter stuurde Lohan naar een gevangenis in Los Angeles, omdat ze drugs had gebruikt tijdens haar proeftijd. De actrice werd eerder dit jaar al veroordeeld tot drie maanden cel wegens eerdere vergrijpen aan drugs. Na de uitspraak van vrijdag werd Lohan direct geboeid en in de cel gegooid.

Rond 23.40 uur, na het betalen van een borgsom van driehonderd duizend dollar, mocht de actrice echter weer vertrekken. Lohan moet de komende tijd wel rondlopen met een elektronische enkelband die alcoholconsumptie kan detecteren. Ook moet ze wegblijven van gelegenheden waar alcohol wordt verkocht.

Eind volgende maand moet Lohan opnieuw in de rechtbank verschijnen voor de inhoudelijke behandeling van de zaak. De kans bestaat dat ze dan alsnog tot dertig dagen celstraf wordt veroordeeld. Vanwege overbevolking in de gevangenissen lijkt het echter onwaarschijnlijk dat ze de hele straf zal uitzitten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren