logo songteksten.net

Robert ten Brink presenteert Musical Awards Gala

(Novum) - Het Musical Awards Gala wordt dit jaar gepresenteerd door Robert ten Brink. Dat maakte de organisatie achter de musicalprijzen donderdag bekend. De awards worden maandag 25 november uitgereikt.

De Musical Awards zijn geen onbekend terrein voor Ten Brink. In 2009 mocht de presentator al eens een beeldje overhandigen. Ten Brink volgde na zijn middelbare school de Kleinkunstacademie en speelde enige tijd bij theatergroep Splinter.

Door onenigheid over de opzet van de prijzen werden vorig jaar geen Musical Awards uitgereikt. Dit jaar worden in dertien categorieën prijzen uitgereikt. De 41 nominaties zijn verdeeld over twaalf producties. Woef Side Story is de grootste kanshebber. De productie van het Ro Theater is negen keer genomineerd. De kanshebbers zijn geselecteerd door een vakjury onder leiding van Cornald Maas.

Het Musical Awards Gala werd eerder door Hans van Willigenburg, Tooske Ragas-Breugem en Frits Sissing gepresenteerd. In 2011 was het de beurt aan Irene Moors en Carlo Boszhard, die veel kritiek kregen op de manier waarop ze het gala aan elkaar praatten.

De musicalprijzen worden uitgereikt in de Theaterhangaar in Katwijk, waar de musical Soldaat van Oranje al ruim drie jaar speelt. Publiek kan de feestelijke avond bijwonen, er zijn nog kaarten te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren